Om oss

Om oss

Allt om DISC erbjuder analyser och workshops för ditt team och ditt företag. Om du har problem med kommunikation i ditt team eller ditt ledarskap så kan vi hjälpa dig. Vårt team tror på värdet i att förstå individers beteendestilar för att förbättra kommunikation, produktivitet och arbetskultur. Därför gör vi DISC-analyser och workshops, inklusive individuella och teambaserade analyser, följt av diskussioner och praktiska råd för att förbättra kommunikation och samarbete.

Kom igång med allt om DISC

Så enkelt funkar det

Uppstart

Vi börjar med ett uppstartsmöte som brukar ta upp till 1h. Här diskuterar vi förväntningar och tillvägagångssätt för workshopen.

DISC – Analys

Denna fas sträcker sig över ungefär en vecka. Under denna vecka ligger DISC-Analysen öppen för alla berörda att svara på. Detta blir underlag för rapporten som behandlas under workshoppen.

Workshop

Detta är själva workshopen och bokas in som halvdag eller 2h digitalt. Under denna workshop går vi igenom individuella rapporter och teamets rapport för att kunna framställa praktiska förslag och lösningar. Det här steget är inte inkluderat om man väljer paketet med endast DISC-Analys.

Avslut

Detta är den sista fasen. Under avslutet samlar vi in feedback och vi diskuterar vägen framåt.

Vilka är vi?

Allt om DISC är ett varumärke som drivs av Kunskapspartner. Vi är ett team av certifierade DISC-analytiker, erfarna konsulter och engagerade workshopledare. Vars samlade erfarenhet sträcker sig över 20 år. Vår styrka ligger i vår förmåga att kombinera gedigen erfarenhet med innovativa idéer för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

Som en del av Kunskapspartner, delar vi samma värderingar och engagemang för att utveckla företag och hjälpa dem växa. Vi tror på att skapa starka och effektiva team genom att förstå och uppskatta varje individs unika beteendestilar. Genom att erbjuda DISC-analyser och workshops, hjälper vi företag att förbättra kommunikationen, produktivitet och arbetskultur.